Samarbejdspartnere

Medlemskab med ekstra fordele

Køber du et års- eller et evighedsmedlemskab får du adgang til en række ekstra fordele. Vildmedpoter.dk ønsker nemlig at være en fordelagtig medlemsklub for dig som hundeejer og vi søger løbende at indgå spændende samarbejder til fordel for vores medlemmer.

Du kan se vores aktuelle samarbejdspartnere her. 

SICCARO

Siccaro er Danmarks førende producent af tørredækkener til hunde. Virksomheden har udviklet en Wet2Dry-teknologi, der gør tørredækkenerne til de mest absorberende på markedet.

Siccaro forærer alle nye års- og evighedsmedlemmer et gavekort på 200 kr. til køb af valgfrie produkter på Siccaro.dk. For at indløse gavekortet skal du foretage et samlet køb på minimum 800 kr. Gavekortet sendes til den registrerede e-mail umiddelbart efter køb.

Siccaro tilbyder desuden alle års- og evighedsmedlemmer 15% rabat på Siccaro.dk.

Ud over tørredækkener forhandler Siccaro tørremåtter, regnjakker, hundesnore og halsbånd samt forskelligt udstyr til jagthunden. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

GILPA

Foderspecialisten Gilpa forærer alle nye års- og evighedsmedlemmer et gavekort på 250 kr. til køb af valgfrit hundefoder på Gilpa.dk. Gavekortet leveres til den registrerede e-mail senest 48 timer efter køb. 

Gilpa er en mangeårig spiller på det danske fodermarked, og du kan altid få personlig vejledning i forhold til at vælge det mest optimale foder til din hund. 

Gilpa tilbyder desuden års- og evighedsmedlemmer fordelagtige medlemsrabatter på Gilpa.dk

Ud over hundefoder forhandler Gilpa godbidder og tyggeben samt diverse hundeartikler. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

LUKSUSHUND

Luksushund er en dansk webshop, der tilbyder alt inden for pleje, godbidder, legetøj, hundesenge, hundetøj og meget mere.

Luksushund giver alle års- og evighedsmedlemmer 15% rabat på Lukushund.dk. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

Bag Luksushund står 10 passionerede hundeelskere, der har øje for god kvalitet og lækkert design. De står altid klar til at yde dig den bedste service.

SMARTDOG

Smartdog forhandler et stort udvalg af lækkert og holdbart udstyr til hunde i alle aldre og størrelser.

Den danskejede webshop tilbyder alle års- og evighedsmedlemmer 15% rabat på Smartdog.dk. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

Indehaverne bag Smartdog er hundeelskere med stort H og hjælper altid gerne med at finde de produkter, der passer til netop din hund.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.