Samarbejdspartnere

Medlemskab med ekstra fordele

Vildmedpoter.dk ønsker at være en fordelagtig medlemsklub for dig som hundeejer. Derfor søger vi løbende at indgå spændende samarbejder til fordel for vores medlemmer.

Aftalerne med vores samarbejdspartnere gælder for dig, der køber et års- eller evighedsmedlemskab. 

Du kan se vores aktuelle samarbejdspartnere her. 

GILPA

Foderspecialisten Gilpa forærer alle års- og evighedsmedlemmer et gavekort på 250 kr. til køb af valgfrit hundefoder på Gilpa.dk. Gavekortet leveres til den registrerede e-mail senest 48 timer efter køb. 

Gilpa er en mangeårig spiller på det danske fodermarked, og du kan altid få personlig vejledning i forhold til at vælge det mest optimale foder til din hund. 

Gilpa tilbyder derudover alle års- og evighedsmedlemmer fordelagtige rabatter på alle køb på Gilpa.dk. Ud over hundefoder forhandler Gilpa godbidder og tyggeben samt diverse hundeartikler. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

LUKSUSHUND

Luksushund er en dansk webshop, der tilbyder alt inden for pleje, godbidder, legetøj, hundesenge, hundetøj og meget mere.

Luksushund giver alle års- og evighedsmedlemmer 15% rabat på alle ordrer på Lukushund.dk. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

Bag Luksushund står 10 passionerede hundeelskere, der har øje for god kvalitet og lækkert design. De står altid klar til at yde dig den bedste service.

SMARTDOG

Smartdog forhandler et stort udvalg af lækkert og holdbart udstyr til hunde i alle aldre og størrelser.

Den danskejede webshop tilbyder alle års- og evighedsmedlemmer 15% rabat på alle ordrer på Smartdog.dk. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

Indehaverne bag Smartdog er hundeelskere med stort H og hjælper altid gerne med at finde de produkter, der passer til netop din hund.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.