Samarbejdspartnere

Medlemskab med ekstra fordele

Vildmedpoter.dk ønsker at være en fordelagtig medlemsklub for dig som hundeejer. Derfor søger vi løbende at indgå spændende samarbejder til fordel for vores medlemmer.

Aftalerne med vores samarbejdspartnere gælder for dig, der køber et årsmedlemskab. 

Du kan se vores aktuelle samarbejdspartnere her. 

GILPA

Foderspecialisten Gilpa forærer alle årsmedlemmer et gavekort på 250 kr. til køb af valgfrit hundefoder på Gilpa.dk. Gavekortet leveres til den registrerede e-mail senest 48 timer efter køb. 

Gilpa er en mangeårig spiller på det danske fodermarked, og du kan altid få personlig vejledning i forhold til at vælge det mest optimale foder til din hund. 

Gilpa tilbyder derudover alle årsmedlemmer fordelagtige rabatter på alle køb på Gilpa.dk. Ud over hundefoder forhandler Gilpa godbidder og tyggeben samt diverse hundeartikler. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

Den danskejede webshop er i øvrigt e-mærket, som er din garanti for en tryg handel.

SMARTDOG

Smartdog forhandler et stort udvalg af lækkert og holdbart udstyr til hunde i alle aldre og størrelser.

Den danskejede webshop tilbyder alle årsmedlemmer 15% rabat på alle ordrer på Smartdog.dk. Du får adgang til den unikke rabatkode i det lukkede medlemsunivers.

Indehaverne bag Smartdog er hundeelskere med stort H og hjælper altid gerne med at finde de produkter, der passer til netop din hund.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.