Handelsbetingelser

Vild med poter
Skodsborgvej 39
9270 Klarup
TLF: +45 31373164
CVR: 40838570

Generelt

Vild med poter stiller en abonnementsbaseret onlinetjeneste til rådighed på https://vildmedpoter.dk (herefter “Tjenesten”). Vilkårene er gældende mellem den enkelte bruger og Vild med poter. Kun personer, der er 18 år eller ældre kan tegne abonnement.

Disse betingelser udgør samlet den aftale, der er gældende mellem brugeren og Vild med poter.  

For at få adgang til Tjenesten, skal brugeren læse og acceptere handelsbetingelserne. 

Ydelsens omfang

Tjenesten giver brugeren adgang til en lukket medlemssektion på hjemmesiden https://vildmedpoter.dk. Brugeren får samtidig adgang til en lukket Facebook-side.

Adgang til tjenesten

Brugeren skal for at få adgang til Tjenesten registrere en brugerkonto på hjemmesiden. Under privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Registrering og brugeradgang

Brugeren er ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må brugeren kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal brugeren angive et brugernavn og et password (herefter “login-oplysninger”). Brugerens login-oplysninger er personlige og må ikke bruges af andre med mindre andet er anført på produktet. 

Brugeren skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, så andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Brugeren er ansvarlig for al brug af sin brugerkonto.
Hvis brugeren får mistanke om ulovlig brug af sine login-oplysninger, skal brugeren omgående underrette Vild med poter samt ændre sit password.

Brugeren må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive materiale fra Tjenesten. Vild med poter har ret til at rette erstatningskrav, hvis brugeren udfører sådanne handlinger, og det medfører et tab for virksomheden.

Som bruger af Tjenesten accepterer du, at Tjenestens tilgængelighed kan blive påvirket af eksempelvis overbelastning af hjemmesiden, internettet eller af andre netværkssvigt eller -fejl samt at Vild med poter ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af Tjenesten forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller fejl.

Gebyrer og Betaling

Gebyrer for brug af Tjenesten skal betales i henhold til den til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden. Betaling for abonnementet sker forud hver måned.

Brugeren skal udføre betalingen for abonnementet via de af Vild med poter tilbudte betalingsmidler. Brugeren forpligter sig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Vild med poter modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer.

Betalingen bliver først trukket på din konto, når du har fået adgang til Tjenesten.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes ligeledes i danske kroner (DKK)

Vild med poter benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vild med poter’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Tilpasninger og ændringer

Vild med poter forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for Tjenesten. Ændringen meddeles til brugeren senest tredive (30) dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er brugeren berettiget til at opsige abonnementet med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis Brugeren ikke opsiger abonnementet, før ændringen træder i kraft, skal det betragtes som en accept af ændringen. Ændringer, der er til åbenbar fordel for brugeren, gælder med det samme uden opsigelsesret for brugeren.

Automatisk abonnementsfornyelse

Abonnementet på Tjenesten bliver automatisk fornyet, og Vild med poter fortsætter med at trække abonnementsprisen per måned fra det aftalte betalingsmiddel, indtil abonnementet opsiges.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af abonnement på Tjenesten kan ske ved udgang af betalingsperioden på 1 måned fra seneste betaling. 

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement på Tjenesten, skal du gå til opsigelsesdelen under ”Min Konto”. 

Hvis du opsiger dit abonnement, vil du fortsat have adgang til Tjenesten, frem til abonnementet udløber. 

Vild med poter kan til hver en tid og uden varsel opsige dit abonnement i tilfælde af, at ét eller flere af følgende punkter ikke bliver overholdt:

  • Hvis du i den lukkede facebookgruppe “vildmedpoter.dk – medlemsside” vejleder imod Michael Kristensens principper.
  • Hvis du uden forudindgået aftale med Michael Kristensen (ejer af www.vildmedpoter.dk) laver nogen som helst form for reklame i den lukkede facebookgruppe “vildmedpoter.dk – medlemsside”.

Fortrydelsesret

Ved køb af medlemskab på vildmedpoter.dk gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil Tjenesten tages i brug. Fortrydelsesretten bortfalder således i det øjeblik, du logger ind på din brugerkonto første gang.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du tager abonnementet i brug, meddele dette på mail til kontakt@vildmedpoter.dk. Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten bedes du udfylde standardformularen nedenfor:

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min aftale om køb af (*)
bestilt den (*)
Forbrugerens navn (*)
Forbrugerens adresse (*)

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.