Handelsbetingelser

Vild med poter
Skodsborgvej 39
9270 Klarup
TLF: +45 31373164
CVR: 40838570


Generelt

Vild med poter tilbyder videobaseret hundetræning, der streames fra www.vildmedpoter.dk via medlemskab eller køb af videopakker.

For at få adgang til videoerne, skal du læse og acceptere handelsbetingelserne.

Nedenstående vilkår udgør samlet set den aftale, der er gældende mellem dig som bruger og Vild med poter, og det er kun personer over 18 år, som kan købe adgang.


Ydelser og adgang

Vild med Poter tilbyder følgende ydelser: Medlemskab og videopakker.

For begge ydelser gælder det, at du som bruger skal registrere en brugerkonto på hjemmesiden for at få adgang til videoerne. Under privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Ved køb af medlemskab får du via din personlige brugerkonto adgang til en lukket medlemssektion på www.vildmedpoter.dk. Du får samtidig adgang til en lukket Facebook-gruppe. Du har som medlem adgang til alt materiale på hjemmesiden, indtil medlemskabet opsiges.

Ved køb af videopakker får du via din personlige brugerkonto adgang til det købte materiale på www.vildmedpoter.dk, så længe du har kontoen.


Registrering og brugeradgang

Du er som bruger ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må du kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal du angive et brugernavn og et password (login-oplysninger). Login-oplysningerne skal være personlige og må ikke bruges af andre medmindre andet er anført på produktet.

Du skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, så andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Du er som bruger fuldt ud ansvarlig for al brug af din brugerkonto.

Hvis du får mistanke om ulovlig brug af dine login-oplysninger, skal du omgående underrette Vild med poter samt ændre dit password.

Du må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive materiale fra hjemmesiden. Vild med poter har ret til at rette erstatningskrav, hvis du udfører sådanne handlinger og det medfører et tab for virksomheden.

Som bruger af Vild med poters streamingtjeneste accepterer du, at tilgængeligheden kan blive påvirket af eksempelvis overbelastning af hjemmesiden, internettet eller af andre netværkssvigt eller -fejl samt at Vild med poter ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af hjemmesiden forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller fejl.


Gebyrer og betaling

Gebyrer for streaming skal betales i henhold til den til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden.

Betaling for medlemskab sker forud hver måned.

Du skal udføre betalingen for medlemskabet via de af Vild med poter tilbudte betalingsmidler.

Du forpligter dig til at underskrive de nødvendige dokumenter, og til ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelige via det valgte betalingsmiddel.

Vild med poter modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer.

Om du køber videopakker eller medlemskab, bliver betalingen først trukket på din konto, når du har fået adgang til det købte materiale.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes ligeledes i danske kroner (DKK)

Vild med poter benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vild med poters egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Tilpasninger og ændringer

Vild med poter forbeholder sig retten til at ændre gebyret og andre betingelser for medlemskab.

Ændringen meddeles til brugeren senest tredive (30) dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er du som bruger berettiget til at opsige dit medlemskab med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft.

Hvis ikke du opsiger dit medlemskab, før ændringen træder i kraft, betragtes det som en accept af ændringen.

Ændringer, der er til åbenbar fordel for dig som bruger, gælder med det samme uden opsigelsesret.

Rabataftaler

Vild med poter indgår løbende rabataftaler til fordel for sine medlemmer.

Vild med poter forbeholder sig retten til at indgå/afslutte samarbejder og/eller ændre rabataftalernes indhold uden brugernes samtykke. Udbuddet af rabataftaler kan variere og Vild med poter stiller ingen garanti for hvilke rabatter, der er tilgængelige.

Automatisk abonnementsfornyelse

Dit medlemskab af www.vildmedpoter.dk bliver automatisk fornyet, og Vild med poter fortsætter med at trække abonnementsprisen fra det aftalte betalingsmiddel, indtil abonnementet opsiges.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af medlemskab kan ske ved udgang af betalingsperioden på 1 måned fra seneste betaling. Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du gå til opsigelsesdelen under ”Min Konto”.

Hvis du opsiger dit abonnement, vil du fortsat have adgang til alt materiale på hjemmesiden, frem til abonnementet udløber.

Ønsker du at opsige dit medlemskab før periodens udløb, skal du sende en skriftlig opsigelse til kontakt@vildmedpoter.dk. Vi vil herefter stoppe medlemskabet efter dit ønske og refundere beløbet svarende til den restperiode, som du har betalt forud.

Vild med poter kan til hver en tid og uden varsel opsige dit abonnement i tilfælde af, at ét eller flere af følgende punkter ikke bliver overholdt:

• Hvis du i den lukkede facebookgruppe “vildmedpoter.dk – medlemsside” vejleder imod Michael Kristensens grundlæggende principper.
• Hvis du uden forudindgået aftale med Michael Kristensen (ejer af www.vildmedpoter.dk) laver nogen som helst form for reklame i den lukkede facebookgruppe “vildmedpoter.dk – medlemsside”.

Fortrydelsesret

Ved køb af medlemskab og videopakker på www.vildmedpoter.dk gives der 14 dages lovpligtig fortrydelsesret. Fortrydelsesretten gælder, indtil streamingtjenesten tages i brug. Fortrydelsesretten bortfalder således i det øjeblik, du logger ind på din brugerkonto første gang.

Ønsker du at gøre brug af fortrydelsesretten, skal du inden fortrydelsesfristen udløber, og inden du logger ind på din brugerkonto, meddele dette på mail til kontakt@vildmedpoter.dk.

Fortrydelsesretten regnes fra den dato aftalen er indgået, det vil sige ved modtagelsen af ordrebekræftelsen, og udløber 14 dage herefter.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse.

 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.