Handels- og abonnementsbetingelser

Vild med poter
Skodsborgvej 39
9270 Klarup

CVR: 40838570
kontakt@vildmedpoter.dk

Generelt

Vild med poter tilbyder videobaseret hundetræning, der streames fra www.vildmedpoter.dk via køb af medlemskab eller videopakker.

For at få adgang til videoerne skal du læse og acceptere handels- og abonnementsbetingelserne.

Nedenstående vilkår udgør samlet set den aftale, der er gældende mellem dig som bruger og Vild med poter, og det er kun personer over 18 år, som kan købe adgang.

Ydelser og adgang

Vild med poter tilbyder følgende ydelser: Medlemskab på abonnement, evighedsmedlemskab og videopakker

For alle ydelser gælder det, at du som bruger skal registrere en brugerkonto på hjemmesiden for at få adgang til videoerne. Under privatlivspolitik kan du læse mere om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger.

Ved køb af medlemskab på abonnement (betales pr. måned eller pr. år) får du via din personlige brugerkonto adgang til en lukket medlemssektion på www.vildmedpoter.dk. Medlemssektionen opdateres løbende med nyt indhold til fordel for dig som bruger. Du får samtidig adgang til en lukket Facebook-gruppe. Du har som medlem adgang til alt materiale i medlemssektionen, indtil medlemskabet opsiges.

Ved køb af et evighedsmedlemskab får du via din personlige brugerkonto adgang til en lukket medlemssektion på www.vildmedpoter.dk. Medlemssektionen opdateres løbende med nyt indhold til fordel for dig som bruger. Du får samtidig adgang til en lukket Facebook-gruppe. Du har via dit medlemskab adgang til alt materiale i medlemssektionen, så længe du har kontoen.

Ved køb af videopakker får du via din personlige brugerkonto adgang til det købte materiale på www.vildmedpoter.dk, så længe du har kontoen.

Levering

Du får adgang til den købte ydelse straks efter gennemført betaling. Ydelsen tilgås via din personlige brugerkonto, som du opretter i forbindelse med dit køb.

Registrering og brugeradgang

Du er som bruger ansvarlig for at sikre, at de angivne oplysninger er korrekte på registreringstidspunktet. Ved registrering må du kun give oplysninger vedrørende egne betalings- og kreditkort.

Ved registrering skal du angive et brugernavn og et password (login-oplysninger). Login-oplysningerne skal være personlige og må ikke bruges af andre medmindre andet er anført på produktet.

Du skal opbevare login-oplysningerne på et sikkert sted, så andre ikke kan få uberettiget adgang til dem. Du er som bruger fuldt ud ansvarlig for al brug af din brugerkonto.

Hvis du får mistanke om ulovlig brug af dine login-oplysninger, skal du omgående underrette Vild med poter samt ændre dit password.

Du må ikke på nogen måde videresælge, overføre eller videregive materiale fra hjemmesiden. Vild med poter har ret til at rette erstatningskrav, hvis du udfører sådanne handlinger og det medfører et tab for virksomheden.

Som bruger af Vild med poters ydelser accepterer du, at tilgængeligheden kan blive påvirket af eksempelvis overbelastning af hjemmesiden, internettet eller af andre netværkssvigt eller -fejl samt at Vild med poter ikke er ansvarlig for eventuelle begrænsninger i brugen af hjemmesiden forårsaget af overbelastning, problemer, svigt eller fejl.

Pris og betaling

Prisen for ydelserne betales i henhold til den enhver tid gældende prisliste, der er oplyst på hjemmesiden.

Medlemskaber på abonnement betales forud. Der betales en måned forud for månedsmedlemskaber og et år forud for årsmedlemskaber. Du forpligter dig ved hver betalingsdato at have tilstrækkelige midler til betaling tilgængelig via det valgte betalingsmiddel.

Du skal udføre betalingen for ydelserne via de af Vild med poter til budte betalingsmidler.

Vild med poter modtager online betalinger med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron, Maestro. Vi tager ikke kortgebyrer.

Om du køber medlemskab på abonnement, evighedsmedlemskab eller videopakker, bliver betalingen først trukket på din konto, når du har fået adgang til det købte materiale.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard De bit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når du købt og fået adgang til medlemssektionen. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms. Alle købsaftaler, ordrebekræftelser mv. indgås på dansk og der afregnes ligeledes i danske kroner (DKK)

Vild med poter benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL-protokol hvilket betyder, din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

Vild med poters egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL-protokol.

Tilpasninger og ændringer

Vild med poter forbeholder sig ret til årligt og uden forudgående varsling at regulere prisen for abonnementer i henhold til forbrugerprisindekset.

Vild med poter forbeholder sig retten til at ændre prisen og andre betingelser for medlemskab. Ændringer meddeles til brugeren senest tredive (30) dage, inden ændringen træder i kraft. I tilfælde af sådanne ændringer er du som bruger berettiget til at opsige dit medlemskab med virkning fra den dag, hvor ændringen træder i kraft. Hvis ikke du opsiger dit medlemskab, før ændringen træder i kraft, betragtes det som en accept af ændringen. 

Ændringer, der er til åbenbar fordel for dig som bruger, gælder med det samme uden opsigelsesret.

Rabataftaler

Vild med poter indgår løbende rabataftaler til fordel for sine medlemmer.

Vild med poter forbeholder sig retten til at indgå/afslutte samarbejder og/eller ændre rabataftalernes indhold uden brugernes samtykke. Udbuddet af rabataftaler kan variere og Vild med poter stiller ingen garanti for hvilke rabatter, der er tilgængelige.

Automatisk abonnementsfornyelse

Når du køber et medlemskab på abonnement, bliver det automatisk fornyet, og Vild med poter fortsætter med at trække abonnementsprisen fra det aftalte betalingsmiddel, indtil abonnementet opsiges.

Træk på dit kort

Du kan til enhver tid tilbagekalde din tilladelse til, at vi trækker et beløb på dit kort.

Du kan også gøre indsigelse vedrørende “uautoriserede debiteringer” over for din kortudbyder, dog senest 8 uger efter debiteringen medmindre andet fremgår af din aftale med kortudbyderen.

Bindingsperiode

Der er ingen bindingsperiode på vores måneds- og årsmedlemsskab.

Opsigelse af abonnement

Opsigelse af månedsmedlemskab: Ingen binding, du kan opsige når som helst.

Opsigelse af årsmedlemskab: Ingen binding, du kan opsige når som helst.

Hvis du ønsker at opsige dit abonnement, skal du gå til opsigelsesdelen under “Min Konto”. Når du opsiger dit abonnement under “Min Konto”, vil du fortsat have adgang til alt materiale i medlemssektionen, frem til den aktuelle abonnementsperiode udløber.

Ønsker du at opsige dit medlemskab før periodens udløb, skal du sende en skriftlig opsigelse til kontakt@vildmedpoter.dk. Vi vil herefter stoppe medlemskabet efter dit ønske og refundere beløbet svarende til den restperiode, som du har betalt forud.

Vild med poter kan til hver en tid og uden varsel opsige dit abonnement i tilfælde af, at et eller flere af følgende punkter ikke bliver overholdt:

  • Hvis du i de lukkede facebookgrupper for medlemmer vejleder imod Michael Kristensens grundlæggende principper.
  • Hvis du uden forud indgået aftale med Michael Kristensen laver nogen som helst form for reklame i de lukkede facebookgrupper for medlemmer.
  • Hvis du ejer/er ansat eller på anden måde har en relation til konkurrerende virksomhed og bruger Vild med poters lukkede Facebook-grupper for medlemmer til at promovere denne.

Ingen fortrydelsesret

Da der er tale om levering af digitalt indhold, er der ingen fortrydelsesret på ydelserne, hvis du forinden har accepteret, at udførelsen sættes i gang og at din fortrydelsesret dermed mistes.

Hvis der er noget galt med ydelserne

Hvis du ikke er tilfreds med den købte ydelse, kan du kontakte os på kontakt@vildmedpoter.dk.

Købelovens mangelregler gælder ikke for abonnementer. Om du har 2 års reklamationsret efter reglerne i købeloven afhænger derfor af, hvad der skal leveres i henhold til abonnementsaftalen.

På køb af produkter med digitalt indhold har du som forbruger reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for “rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Michael Kristensen, ejer af Vild med poter på kontakt@vildmedpoter.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
https://naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal: https://ec.europa.eu/consumers/odr

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, by og e-mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Vild med poter og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.vildmedpoter.dk er virksomhedsejer Michael Kristensen.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på kontakt@vildmedpoter.dk

 

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.