Den gode gåtur

LÆR DIN HUND AT GÅ PÆNT I SNOR

Det er på ingen måde naturligt for en hund at gå i snor. Det er derfor dit ansvar at lære din hund, hvordan det skal se ud.

Vi går typisk tur med vores hund flere gange om dagen. Derfor er det rarest, hvis det er en god oplevelse for begge.

Når først du har lært din hund at gå roligt uden at trække, kan du se frem til en masse fantastiske gåture de næste mange år.

Få alle værktøjerne til at lære din hund gå pænt i snor med mit træningsprogram ”Den gode gåtur”. 

Programmet består af i alt 12 lektioner. Selve træningsøvelserne strækker sig over 9 uger.

Som medlem af Vildmedpoter.dk får du adgang til det fulde træningsprogram med udførlige instruktionsvideoer, så du ved, hvordan du skal gribe træningen an. Du har også mulighed for at printe alle vejledninger ud. 

Jeg tilbyder desuden alle medlemmer at træne med i vores lukkede Facebook-fællesskab. Mange er rigtig glade for at kunne søge råd og sparring i dette forum, men det er helt frivilligt, om du vil deltage her eller træne selv.

Træningsprogrammet ”Den gode gåtur” henvender sig primært til hunde i alderen 6+ måneder. Er din hund yngre end 6 måneder, vil jeg anbefale dig at starte med det, jeg kalder for basistræning. I dette træningsforløb er der også øvelser til opstart af gå pænt i snor.

Som medlem får du adgang til alle mine videoer i medlemsuniverset, så der er masser af træningsinspiration, uanset om du har en hvalp, unghund eller voksen hund.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.