Den gode gåtur

Lær din hund at gå pænt i snor

Du er ikke alene, hvis du oplever udfordringer med din hund på de daglige gåture. 

Heldigvis er det aldrig for sent at gøre noget ved det og jeg vil rigtig gerne vise dig, hvad du skal gøre for at skabe en god tur for både dig og din hund.

Følger du mit træningsprogram “Den gode gåtur”, vil du opleve:

Når først du har lært din hund, hvordan jeres gåture skal se ud, kan du se frem til en masse fantastiske ture de næste mange år.

Træningsprogram og trin for trin videoer

Jeg oplever, at mange hundeejere oplever udfordringer med deres hund på de daglige gåture. Det kan eksempelvis være, at hunden trækker, at den ikke er til at komme i kontakt med, den gør af fremmede, vil hilse på alt og alle mm. Fællesnævneren for de frustrerede hundeejere jeg møder er, at gåturene på ingen måde er behagelige og de ønsker hjælp til at ændre det. 

Jeg har derfor lavet et træningsprogram, der hjælper dig og din hund med at få en bedre kommunikation, så I begge kan nyde turen allerede fra det øjeblik, du spænder snoren på.

Programmet består af i alt 12 lektioner. Her viser jeg dig trin for trin, hvad der skal til for at opnå en fantastisk og mere rolig gåtur. Selve øvelserne i programmet strækker sig over 9 uger. 

Der er udførlige instruktionsvideoer til alle øvelser, så du ved, hvordan du skal gribe træningen an. Du har også mulighed for at printe alle vejledninger ud. 

Jeg anbefaler træningsprogrammet “Den gode gåtur”  til hunde i alderen 6+ måneder. Er din hund yngre eller ældre uden så meget træningserfaring, vil jeg anbefale dig at starte med mit program til basistræning. Her lærer du og din hund en række uundværlige basisøvelser, herunder “gå pænt-øvelsen”, som jeg refererer til i træningsprogrammet “Den gode gåtur”.

Alt dette får du adgang til

Træningsprogram

Før gåturen

Udstyr på gåturen

Test af liner

På gåturen

Nultolerance over for træk

Roligt ud ad døren

Rolig start

Gå pænt i line

Gå fri i line

Aktivering på turen

Sikkerhedsafstand

Roligt hjem

Geare ned

Jeg hjælper dig hele vejen

Det er min mission at give dig de bedste forudsætninger for at skabe et skøn gåtur for dig og din hund.

Har du spørgsmål til videoerne, eller er du usikker på, om du er på rette vej, kan du altid søge hjælp i vores fantastiske Facebook-fællesskab. Her har du også mulighed for at få individuel feedback, hvis du uploader videoer af din træning. Jeg er klar til at støtte og hjælpe dig hele vejen. 

HUSK at du som medlem får adgang til 450+ videoer i mit medlemsunivers. Ud over træningsprogrammet “Den gode gåtur” får du adgang til en masse hvalpetræning, alene hjemme-træning, basistræning, hverdagslydighed, mental aktivering samt en lang række sjove tricks og lege for både dig og din hund.

Jeg glæder mig til at byde dig og din hund velkommen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.