Næsearbejde og problemløsning

Øg din hunds trivsel med mentalstimulering

Vores hunde skal selvfølgelig luftes dagligt, men mentalaktivering er mindst lige så vigtig for hundens trivsel.

Aktiverer du regelmæssigt din hunds hjerne og næse, vil du opleve:

I mange tilfælde kan god mental stimulering afhjælpe og forebygge adfærdsproblemer. 

Trin for trin videoer

Mange hunde udvikler stress og problemadfærd på grund af uhensigtsmæssig stimulering. Jagtlege er eksempelvis med til at geare vores hunde op, mens hjerneaktiviteter får dem til at slappe af. 

Hunden bruger eksempelvis sit hoved, når vi træner basisøvelser, hverdagslydighed og tricks. Andre gode hjerneaktiviteter er opgaver, hvor hunden skal bruge sin næse til at søge efter mad eller godbidder. Det kan også være problemløsningsopgaver, hvor hunden selv skal regne ud, hvordan den får fat i en lækker belønning.

Er du medlem af mit hundeunivers får du adgang til en række konkrete næse- og problemløsningsopgaver, du nemt kan lave med din hund i hverdagen. Der er udførlige instruktionsvideoer til alle øvelser, så du ved, hvordan du skal gøre. 

Nogle af aktiviteterne skal du lave sammen med din hund. Andre er opgaver, som din hund skal løse på egen hånd. Når din hund får mulighed for at arbejde selv og oplever succes med det, styrker det selvtilliden. Så der er kun gode grunde til at komme i gang. Rigtig god fornøjelse!

Alt dette får du adgang til

Dåseleg

Flaskeleg

Fodersøg

Håndklæde

Krus i balje

Muffinform

Papruller i kasse

Pølsegemme

Pressening

Rodekassen

Snusetæppe

Strømpekassen

Vælte krus

Jeg hjælper dig til succes

Det er min mission at give dig de bedste forudsætninger for at skabe et skønt liv for dig og din hund.

Har du spørgsmål til videoerne, eller er du usikker på, om du er på rette vej, kan du altid søge hjælp i vores fantastiske Facebook-fællesskab. Jeg er klar til at støtte og hjælpe dig, hvis du oplever udfordringer.

HUSK at du som medlem får adgang til over 450+ videoer i mit medlemsunivers. Ud over videoerne med næsearbejde og problemløsning får du adgang til en masse hvalpetræning, alene hjemme-træning, basistræning, almindelig hverdagslydighed, træningsprogrammet “Den gode gåtur” samt en lang række sjove tricks og lege.

Jeg glæder mig til at byde dig og din hund velkommen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.