Alene hjemme

LÆR DIN HUND AT VÆRE ALENE HJEMME

Selvom vi elsker vores hunde og gerne vil være sammen med dem 24-7, har de fleste af os brug for, at de kan være alene hjemme.

Med alene hjemme træning opnår du:

Når du træner alene hjemme, er du med til at forebygge, at din hund udvikler angst for at være alene.

CHRISTINA HAR LÆRT MEA AT VÆRE ALENE

Christina, mor til Mea (bichon havanais), som er en rigtig selskabshund.  

SØDE MEA ER NU TRYG VED AT VÆRE ALENE HJEMME

SØG HJÆLP I VORES FÆLLESSKAB

Har du spørgsmål til fremgangsmåden eller er du usikker på, om du er på rette vej, så guider og hepper vi alle sammen på dig i vores lukkede Facebook-fællesskab.

Er du konsekvent og vedholdende i din træning, vil du helt sikkert lykkes. Jeg tror på dig og er klar til at støtte og hjælpe dig hele vejen.

Som medlem får du ikke kun adgang til alene hjemme-træningen. Du får samtidig adgang til hele mit medlemsunivers, hvor der er mere end 300 videoer med hvalpetræning, hverdagslydighed og sjove aktiviteter.

Bliv medlem

Få adgang til alle fordelene med det samme

Vælg det medlemskab, der passer dig:

Årsmedlemskab-tilbud-488

40,66 ,- / MÅNED

Normalpris 588 kr. pr. år du er medlem
(svarer til 49,- pr. måned i 12 måneder)

Dit abonnement fortsætter automatisk til 588 kr. pr. år til det opsiges og kan opsiges når som helst.

Indtast rabatkode: VINTER23
Månedsmedlemskab-139-kr

139 ,- / MÅNED

Betal 139 kr. pr. måned du er medlem

Dit abonnement fortsætter automatisk til 139 kr. pr. måned til det opsiges og kan opsiges når som helst.

Indtast rabatkoden: BLACK2022
Evighedsmedlemskab-tilbud-999

8,33 ,- / MÅNED

Normalpris 1.499 kr. for et medlemskab for altid
(svarer til 12,50 kr. pr. måned i 10 år)

Rabatten fratrækkes automatisk2

ALENE HJEMME TRÆNING

Jeg har rigtig god erfaring med at bruge et gitter til gradvist at lære hvalpen at være alene. Jeg anbefaler fuldstændig samme fremgangsmåde, hvis du har en ældre hund, der endnu ikke har lært at være adskilt fra dig.

Jeg har lavet en videoserie, hvor jeg viser, hvordan jeg har indlært alene hjemme med mine egne hunde helt fra hvalp. Jeg har også beskrevet alene hjemme-øvelsen trin for trin, så du nemt kan komme i gang med træningen hjemme hos dig.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig at lære din hund at være alene. Også selvom du måske tænker, det ikke er nødvendigt, fordi du altid er hjemme. Der kan pludselig opstå en situation, hvor du får brug for det.

Det er desuden en kæmpe fordel, at din hund kan være adskilt fra dig, også når du er hjemme. Det kan eksempelvis være rart for både dig og hunden, at den har sit eget rolige sted, når I holder fødselsdag med mange gæster.

I min optik er alene hjemme er en af de mest fundamentale øvelser, du bør træne med din hund. 

Vores kunder siger

Tine
Læs mere
Bedste online hvalpetræning i Danmark. Kan virkelig anbefales. Fokus er på at få en rolig familiehund. Gode forklaringer og gode videoer til at vise, hvordan man skal træne sin hund. Facebook medlemsside er guld værd!
Pernille
Læs mere
Kan varmt anbefale vildmedpoter.dk, så mange gode ting vi har lært og kan bruges hele tiden ikke kun i en times tid som en alm fysisk hundetræning varer, men kan hele tiden gå ind og se lige det vi har brug for.
Helge
Læs mere
Kan virkelig anbefale. Den eneste online hvalpetræning jeg synes er brugbar! Super pædagogisk og man ser virkelig resultater med det samme! 🙂
Lene
Læs mere
Rigtig gode videoer. Meget nemme at forstå og bruge - og super godt at det er korte, enkle videoer. Rart Facebook Forum hvor der er en virkelig god tone.
Anne Sophie
Læs mere
Køb et medlemsskab før du køber hund. Rigtig god hjemmeside med brugbare råd og vejledning. Bare vi havde set den før vi anskaffede os hund - det kunne have sparet os for en masse frustration og lettet forberedelsen.
B.K.
Læs mere
Har brugt Vild med poter i et halvt år nu og fundet alt hvad jeg har behov for både til min hvalp og voksne hund. Meget nemt at gå til med supergode videoer og guides - er superglad for mit abonnement og det fællesskab, der også er en del af pakken.
Jannie Damgaard-Sørensen
Læs mere
Super god træning til hvalpe og voksenhunde. Har prøvet flere træningssider men vilmedpoter.dk er den der vandt hos mig da træningen er godt beskrevet og vist på videoer.
Nanna Rasmussen
Læs mere
Vidunderlige videoer, som har hjulpet mig meget. Og sikke en støtte og opbakning der følger med i Facebookgruppen.
Kristina
Læs mere
Super godt koncept Michael har lavet her. Der findes videoer til stort set alt, om man vil træne lydighed eller har problemer med sin hund i hverdagen. Og så er det bare super fedt med den lukkede Facebook-gruppe hvor Michael giver god og konstruktiv feed back på ens træningsvideoer. En stor anbefaling herfra.
Ann Nørgaard
Læs mere
Virkelig gode træningsvideoer, gode råd og hjælp. Vi er nået så langt på så kort tid.
Tidligere
Næste

Medlemskab
Pr. måned

99,00 DKK / MÅNED

Medlemskab
pr. halvår

499,00 DKK / HALVÅR

Medlemskab
Pr. år

899,00 DKK / ÅR

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.