fbpx

Om Vild med poter

Jeg har stiftet vildmedpoter.dk, fordi jeg ønsker at skabe et fællesskab for os med familiehunde. Et fællesskab hvor vi kan træne sammen og sparre med hinanden, så vi kan bevare motivationen. Fællesskabet er online, og jeg håber dét kan få dig til at træne med hjemmefra. 

I mine øjne skal en familiehund først og fremmest lære at begå sig i familien og tilpasse sig hverdagen. Derfor er det oplagt at træne i dit eget hjem. Og træning behøver slet ikke være så svært. Jeg vil gerne lære dig at gøre det til en naturlig del af dét at være sammen.

Jeg er selv vokset op med hund og gennem årene har jeg haft flere hunde og været medlem af forskellige hundeklubber. Jeg har fundet ud af, at min passion for hunde handler om at skabe høj trivsel i familien og ikke (kun) på bane. 

På vildmedpoter.dk deler jeg mine bedste tips til, hvordan du opdrager din hund til at være glad, tillidsfuld og rolig. Jeg forklarer, hvorfor jeg gør, som jeg gør. Samtidig vejleder jeg dig i at udføre øvelserne korrekt. 

Jeg ved fra mig selv, at det skaber større motivation at træne sammen med andre. Derfor træner vi også ”live” sammen hver uge for at sikre at motivationen er i top. Du vil her blive mødt på netop dit niveau. For selvom vi træner sammen, er vi alle vidt forskellige steder med vores hunde.

Når først du og din hund har lært at kommunikere sammen, vil du opleve, at hverdagen bliver langt nemmere og sjovere. Og møder du udfordringer, løser vi dem sammen. 

Jeg håber, du har lyst til at være med!

Highfives,
Michael

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.