Medlemskab

Ubegrænset adgang OG uden binding

Et medlemskab af vildmedpoter.dk giver dig straks og ubegrænset adgang til et lukket medlemsunivers spækket med videoer, viden og værktøjer i forhold til dét at have en familiehund.

Du kan vælge ét af følgende abonnementer:

MÅNEDSMEDLEMSKAB: 99,- / MÅNED
ÅRSMEDLEMSKAB: 49,- / MÅNED (Inkl. gavekort på 250 kr. til foder på Gilpa.dk)

Vælger du et årsmedlemskab betaler du kr. 588,- med det samme og sparer så 50% i forh. til et månedsmedlemskab. Du vil inden for 48 timer modtage et gavekort på 250 kr. til køb af valgfrit foder på Gilpa.dk.

Abonnementet betales forud og fortsætter så længe, du ønsker. 

stort træningsunivers for familiehunde

I træningsuniverset finder du 300+ videoer, heriblandt 12 basisøvelser, der tilsammen udgør grundstenen i opdragelsen af din hund. Du kan starte her, uanset om du har en hvalp, en ung eller ældre hund. 

Har du en hvalp, er der en særskilt hvalpesektion med nyttig viden og gode tips til at komme godt fra start. 

Du finder også udførlige instruktioner til, hvordan du tackler forskellige hverdagssituationer. Eksempelvis hvordan du lærer din hund at være alene hjemme.

Der er også en sektion til dig, der ønsker inspiration til aktiviteter, du kan lave med din hund. Det er nemlig ikke lige meget, hvordan I leger sammen. Vælg blandt en lang række tricks og lege, der stimulerer din hund og styrker jeres samarbejde.

Se, lær og træn når du har tid

Med et medlemskab giver du dig selv og din hund de bedste betingelser for at lykkes sammen. Det er nemlig langt nemmere at starte indlæringen i trygge og kendte omgivelser end på en træningsplads blandt andre. 

Som medlem kan du logge på når som helst og hvor som helst, blot du har en internetforbindelse. Og med alt samlet på ét sted er det nemt for dig at træne hjemme. 

Du har mulighed for at oprette en favoritliste, hvor du kan gemme udvalgte øvelser. På den måde kan du altid have dit personlige træningsprogram ved hånden. 

Bliv en del af et unikt træningsfællesskab

Som medlem af vildmedpoter.dk kan du træne, når det passer dig og samtidig være en del af et fællesskab med andre, som træner efter de samme metoder som dig. Du bliver nemlig inviteret ind i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi inspirerer, guider og sparrer med hinanden. 

Fordelen er, at du aldrig står alene med en problemstilling. Og så styrker det motivationen at træne sammen med andre.

RabatAFTALER HOS SAMARBEJDSPARTNERE

Det kræver ind imellem lidt ekstra motivation at få træningen i hus, så derfor indgår jeg løbende spændende rabataftaler til glæde for dig og din bedste ven. Det er din indsats, der er afgørende for, om du og din hund får succes sammen. Derfor skal du naturligvis også forkæles. 

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.