Hvalp og opdragelse

KOM GODT FRA START

Hundehvalpe er uimodståelig søde, men kan samtidig sætte vores tålmodighed på prøve.

Jeg vil gerne hjælpe dig med at gøre hvalpetiden så skøn som mulig, så du og dit lille nye familiemedlem får den bedste start sammen. 

Med en klar plan for jeres nye fælles hverdag opnår du:

Trin for trin videoer

I mit medlemsunivers deler jeg mine bedste råd til, hvordan du opdrager din hvalp sikkert og kærligt, så I får de bedste forudsætninger for at knytte et stærkt bånd.

Jeg viser blandt andet, hvordan du bedst forbereder dig på at få din hvalp hjem, hvordan du med fordel kan tackle de første nætter, hvordan og hvornår du starter op med basistræning, alene hjemme-træning og meget mere.

Jeg vil samtidig lære dig, hvordan du bedst håndterer nogle af de udfordringer, du uundgåeligt også vil opleve med en hvalp i huset. Jeg viser dig blandt andet, hvordan du minimerer, at hvalpen bider i alt samt hvordan du tackler det, når hvalpen er vild, stjæler ting osv.

Alt dette får du adgang til

GODE RÅD TIL OPDRAGELSEN

HUNDENS UDVIKLINGSFASER

DIN RELATION TIL HVALPEN

HVALPEN KOMMER HJEM

HVALPENS HVILESTED

DE FØRSTE NÆTTER

ALENE HJEMME

RENLIG HVALP

GÅTUR MED HVALP

OPSTART AF TRÆNING

HVALPEN BIDER

HVALPEN STJÆLER

HVALPEN ER VILD

HVALPEN GØR AF DIG

ROLIG HVALP

ULVETIMEN

RO FLERE HUNDE

RESSOURCEFORSVAR

KØRE I BIL

BESØG HOS DYRLÆGEN

Jeg hjælper dig hele vejen

Det er min mission at give dig de bedste forudsætninger for at komme godt fra start med din nye hvalp. 

Har du spørgsmål til videoerne, eller er du usikker på, om du er på rette vej, kan du altid søge hjælp i vores fantastiske Facebook-fællesskab. Jeg tror på dig og er klar til at støtte og hjælpe dig hele vejen. 

HUSK at du som medlem får adgang til 450+ videoer i mit medlemsunivers. Ud over alle hvalpevideoerne, får du også adgang til alene hjemme-træning, træningsprogram til basistræning, almindelig hverdagslydighed, træningsprogrammet “Den gode gåtur”, mental aktivering samt en lang række sjove lege for både dig og din hund.

Jeg glæder mig til at byde dig og din hvalp velkommen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.