DERFOR TRÆNER JEG MINE HUNDE

Jeg træner først og fremmest mine hunde for at opnå et godt samarbejde med dem og for at vi kan have en fantastisk hverdag sammen. Basistræning er derfor den vigtigste træning for mig, da jeg herigennem lærer mine hunde at mestre hverdagen
Jeg ønsker eksempelvis, at mine hunde skal kunne ligge roligt og slappe af, vente på mad, gå pænt i snor, være alene hjemme osv. Gode rutiner er nemlig med til at skabe skønne familiehunde.

ET GODT HUNDELIV

Jeg ønsker også at give mine hunde et langt og godt hundeliv, hvor de hver dag stimuleres fysisk og mentalt. Derfor går jeg meget op i at blive ved med at finde på nye sjove ting, der udfordrer dem og som vi kan hygge os med. Vi skal huske at gøre det sjovt for vores hunde at lære nyt, så de altid er motiverede for at samarbejde med os.

Hunde skal efter min mening ikke kun være sofahunde, selvom det selvfølgelig også er ret så hyggeligt.

Når basistræningen er på plads, synes jeg det er sjovt at lægge flere lag på, så mine hunde hele tiden bliver stærkere i de enkelte øvelser. Jeg kan eksempelvis træne et nyt sted med flere forstyrrelser. At lære hundene nye tricks og lege er også med til at holde dem mentalt skarpe gennem hele livet.

Aktivitetslegetøj er for mange et godt supplement i en travl hverdag, og jeg har da også selv noget, jeg bruger til mine hunde. Men vi skal ikke glemme, at indlæring af nye ting BÅDE stimulerer hundene mentalt OG styrker samarbejdet med dem. 

INSPIRATION TIL TRÆNING

En af grundene til jeg har skabt Vildmedpoter er, at jeg gerne vil inspirere dig til at træne med din hund hele livet.

Min erfaring er, at det kan være svært at holde motivationen højt, hvis ikke man deler interessen med andre. Det er derfor, jeg er så vild med vores online fællesskab, hvor vi kan inspirere, heppe og sparre med hinanden.

Det skal samtidig være nemt at træne i hverdagen. Derfor kan du i mit videounivers finde både træningsprogrammer, forskellige basis- og hverdagsøvelser samt en lang række tricks og lege, som du kan lave hvor du vil og når du vil.

Rigtig god træning!

Relaterede indlæg

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.