Årsmedlemskab

Bliv ÅRSmedlem I DAG

Få adgang til alle fordelene med det samme

Hvalp & opdragelse

Bliv klædt ordentligt på til at komme godt fra start med den lille ny.

Basistræning

Lær at kommunikere med din hund ved hjælp af 12 enkle øvelser.

HVerdagslydighed

Få konkrete tips til hvordan du lærer din hund at mestre hverdagen.  

Tricks og lege

Få inspiration til sjove og udfordrende aktiviteter, du kan lave med din hund.

Årsmedlemskab

588 KR / ÅR

Betal 588 kr. pr. år du er medlem
(svarende til bare 49,- pr. måned i 12 måneder)

Dit abonnement fortsætter automatisk til 588 kr. pr. år til det opsiges og kan opsiges når som helst.

VELKOMMEN TIL MIT HUNDEUNIVERS

Jeg har stiftet vildmedpoter.dk, fordi jeg ønsker at skabe et positivt og fleksibelt online-fællesskab for os med familiehunde.

Jeg oplever, at mange hundeejere har brug for hjælp til at skabe en god hverdag for hund og familie. Jeg har selv haft mange hunde gennem årene og deler med stor glæde mine erfaringer, så du også kan opnå succes med din hund.

I mit træningsunivers er der mere end 300 videoer, som du kan se igen og igen – og måske endda sammen med hele familien. Og i Vildmedpoter’s lukkede Facebook-fællesskab træner vi sammen og hjælper hinanden i en altid varm og venlig tone.

Jeg vil glæde mig til at byde dig og din hund velkommen!

Bedste hilsner
Michael

Vores kunder siger

Tine
Læs mere
Bedste online hvalpetræning i Danmark. Kan virkelig anbefales. Fokus er på at få en rolig familiehund. Gode forklaringer og gode videoer til at vise, hvordan man skal træne sin hund. Facebook medlemsside er guld værd!
Pernille
Læs mere
Kan varmt anbefale vildmedpoter.dk, så mange gode ting vi har lært og kan bruges hele tiden ikke kun i en times tid som en alm fysisk hundetræning varer, men kan hele tiden gå ind og se lige det vi har brug for.
Helge
Læs mere
Kan virkelig anbefale. Den eneste online hvalpetræning jeg synes er brugbar! Super pædagogisk og man ser virkelig resultater med det samme! 🙂
Lene
Læs mere
Rigtig gode videoer. Meget nemme at forstå og bruge - og super godt at det er korte, enkle videoer. Rart Facebook Forum hvor der er en virkelig god tone.
Anne Sophie
Læs mere
Køb et medlemsskab før du køber hund. Rigtig god hjemmeside med brugbare råd og vejledning. Bare vi havde set den før vi anskaffede os hund - det kunne have sparet os for en masse frustration og lettet forberedelsen.
B.K.
Læs mere
Har brugt Vild med poter i et halvt år nu og fundet alt hvad jeg har behov for både til min hvalp og voksne hund. Meget nemt at gå til med supergode videoer og guides - er superglad for mit abonnement og det fællesskab, der også er en del af pakken.
Jannie Damgaard-Sørensen
Læs mere
Super god træning til hvalpe og voksenhunde. Har prøvet flere træningssider men vilmedpoter.dk er den der vandt hos mig da træningen er godt beskrevet og vist på videoer.
Nanna Rasmussen
Læs mere
Vidunderlige videoer, som har hjulpet mig meget. Og sikke en støtte og opbakning der følger med i Facebookgruppen.
Kristina
Læs mere
Super godt koncept Michael har lavet her. Der findes videoer til stort set alt, om man vil træne lydighed eller har problemer med sin hund i hverdagen. Og så er det bare super fedt med den lukkede Facebook-gruppe hvor Michael giver god og konstruktiv feed back på ens træningsvideoer. En stor anbefaling herfra.
Ann Nørgaard
Læs mere
Virkelig gode træningsvideoer, gode råd og hjælp. Vi er nået så langt på så kort tid.
Tidligere
Næste

Medlemskab
Pr. måned

99,00 DKK / MÅNED

Medlemskab
pr. halvår

499,00 DKK / HALVÅR

Medlemskab
Pr. år

899,00 DKK / ÅR

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.