Hverdagslydighed

Lær din hund at mestre hverdagen

Når du vejleder din hund, bliver hverdagen meget nemmere for både dig og din hund.  

Jeg lærer dig, hvordan du med positiv indlæring bliver klar og tydelig i din kommunikation, så din hund forstår dig. Når du er godt klædt på til at vise vejen, vil du opleve:

Træningsvideoer til en lettere hverdag

Jeg oplever, at mange hundeejere bliver frustreret over deres hunds adfærd og flere har brug for hjælp til at skabe en god hverdag for både hund og familie. 

Som medlem af mit hundeunivers får du adgang til en række videoer, der specifikt viser, hvordan du håndterer nogle af de mest typiske hverdagssituationer. Der er eksempelvis videoer, hvor jeg viser, hvordan du lærer din hund at vente på mad, slippe en genstand og køre i bil. Jeg viser dig også, hvordan du undgår, at hunden hopper i sofaen, jagter støvsugeren, går i opvaskemaskinen osv.

Som medlem får du også adgang til mine “Gode råd til opdragelsen”, for det slet ikke er lige meget, hvordan du er sammen med din hund. For at få en tillidsfuld og rolig familiehund, er det nemlig afgørende, at du tager forældrerollen, er tydelig i din kommunikation og viser vejen med ro.

Du får desuden adgang til mit basistræningsprogram med 12 grundlæggende øvelser. Det er disse øvelser, vi bringer i spil i forhold til at håndtere de konkrete udfordringer, vi møder i hverdagen. Så starter du med disse basisøvelser, er du allerede godt på vej til at få en nemmere hverdag med din skønne hund.

Alt dette får du adgang til

Bider i linen

Bind hund til pæl

Graver i haven

Gæster

Hunden hopper op

Hunden snapper guf

Indhegning af have

Indkald fra have

Køre i bil 

Nytår

Opvaskemaskine

Ro inden gåturen

Ro når I spiser

Ro efter træning

Rundt om lygtepæl

Slip en genstand

Støvsuger

Sofaen?

Tæppet/kurven

To hunde mad

Usynlige grænser

Vente på mad

Jeg hjælper dig hele vejen

Det er min mission at give dig de bedste forudsætninger for at skabe et skønt liv for dig og din hund.

Har du spørgsmål til videoerne, eller er du usikker på, om du er på rette vej med din træning, kan du altid søge hjælp i vores fantastiske Facebook-fællesskab. Jeg er klar til at støtte og hjælpe dig med at få succes med din hund.

HUSK at du som medlem får adgang til 450+ videoer i mit medlemsunivers. Ud over videoerne med hverdagslydighed får du adgang til mine 12 basisøvelser, en masse hvalpetræning, alene hjemme-træning, træningsprogrammet “Den gode gåtur”, mental aktivering samt en lang række sjove tricks og lege for både dig og din hund.

Jeg glæder mig til at byde dig og din hund velkommen.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.