Medlemsfordele

Ubegrænset adgang OG uden binding

Et medlemskab af vildmedpoter.dk giver dig straks og ubegrænset adgang til et lukket medlemsunivers spækket med videoer, viden og værktøjer i forhold til dét at have en familiehund.

Du kan vælge et evighedsmedlemskab, hvor du betaler én gang og herefter har adgang til medlemsuniverset for altid. 

Du kan også vælge et medlemskab på abonnement, hvor du betaler enten pr. måned eller pr. år. Et medlemskab på abonnement betales forud så længe, du ønsker. Der er ingen binding og du kan opsige, når som helst. 

Vælger du et års- eller et evighedsmedlemskab, giver det adgang til en række medlemsfordele. Vælg det medlemskab, der passer dig.

stort træningsunivers for familiehunde

I træningsuniverset finder du 450+ videoer, heriblandt 12 basisøvelser, der tilsammen udgør grundstenen i opdragelsen af din hund. Du kan starte her, uanset om du har en hvalp, en ung eller ældre hund. Jeg har også lavet træningsprogrammet “Den gode gåtur”, hvor du får konkrete redskaber til at lære din hund at gå en rolig tur uden at trække.

Har du en hvalp, er der en særskilt hvalpesektion med nyttig viden og gode tips til at komme godt fra start. Herunder finder du også den vigtige alene hjemme-træning.

Du finder også udførlige instruktioner til, hvordan du tackler forskellige hverdagssituationer. Eksempelvis hvordan du lærer din hund at ligge på et tæppe, mens familien spiser og holde sig i ro, når der kommer gæster. 

Der er også en sektion til dig, der ønsker inspiration til aktiviteter, du kan lave med din hund. Det er nemlig ikke lige meget, hvordan I leger sammen. Vælg blandt en lang række tricks og lege, der stimulerer din hund og styrker jeres samarbejde. Jeg har også lavet en særskilt kategori med problemløsning og næseaktiviteter, fordi daglig mental aktivering øger din hunds trivsel.

Se, lær og træn når du har tid

Med et medlemskab giver du dig selv og din hund de bedste betingelser for at lykkes sammen. Det er nemlig langt nemmere at starte indlæringen i trygge og kendte omgivelser end på en træningsplads blandt andre. 

Som medlem kan du logge på når som helst og hvor som helst, og med alt samlet på ét sted er det nemt for dig at træne hjemme. 

Du har mulighed for at oprette en favoritliste, hvor du kan gemme udvalgte øvelser. På den måde kan du altid have dit personlige træningsprogram ved hånden. 

Bliv en del af et unikt træningsfællesskab

Som medlem af Vildmedpoter.dk kan du træne, når det passer dig og samtidig være en del af et fællesskab med andre, som træner efter de samme metoder som dig. Du bliver nemlig inviteret ind i en lukket Facebook-gruppe, hvor vi inspirerer, guider og sparrer med hinanden. 

Vi har et fantastisk sammenhold i gruppen og vi kommunikerer altid i en god tone. Du vil opleve, at du aldrig står alene med en problemstilling. Og så styrker det motivationen at træne sammen med andre.

Jeg svarer løbende på spørgsmål i gruppen og igangsætter nye træningsbegivenheder. Hver måned har du desuden mulighed for at vinde fede præmier sponsoreret af Vildmedpoter’s faste samarbejdspartnere

Rabat på 1:1 Coachsamtale

Måske har du brug for individuel hjælp til at få skabt en bedre hverdag for dig og din hund.

Som medlem får du altid minimum 20% rabat, når du booker en personlig coachsamtale.

Rabat på foder og hundeartikler

Som års- eller evighedsmedlem får du adgang til unikke rabatter på hundefoder og en masse forskelligt udstyr.

Vildmedpoter.dk ønsker nemlig at være en fordelagtig medlemsklub for dig som hundeejer.

Indkøbskurv
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.