Til opdrættere

Tilbud om medlemskab

Har du eller venter du hvalpe, så tilbyder jeg dig at give dine hvalpekøbere et medlemskab til vildmedpoter.dk, så de kan komme godt fra start. Hvis du benytter ét af nedenstående tilbud, kvitterer jeg jeg med et gratis årsmedlemskab til dig.

Forær dine hvalpekøbere 1 gratis måned

Giv dine hvalpekøbere en måneds medlemskab til vildmedpoter.dk helt uden omkostninger for dig.

Det eneste du skal gøre er at sende mig en mail på kontakt@vildmedpoter.dk, hvor du oplyser dit navn og adresse, din hunds race, antal hvalpe og hvornår de flytter hjemmefra. Skriv gerne ”opdrætter” i emnefeltet.

Herefter sender jeg X postkort med en rabatkode (svarende til det antal hvalpe du har), som giver dine hvalpekøbere adgang til 1 GRATIS MÅNED ved indmeldelse på et månedsabonnement. Der er ingen binding, og det er muligt af afmelde sig når som helst.

Forær dine hvalpekøbere 1 gratis år

Køb et årsabonnement til vildmedpoter.dk med 25% rabat til alle dine hvalpekøbere.

Lyder dette tilbud som noget for dig, så send mig en mail på kontakt@vildmedpoter.dk, hvor du oplyser dit navn og adresse, din hunds race, antal hvalpe og hvornår de flytter hjemmefra. Skriv gerne ”opdrætter” i emnefeltet.

Du betaler for X årsmedlemskaber på Mobilepay (svarende til det antal hvalpe du har). Herefter får du tilsendt postkort, som du kan forære alle dine hvalpekøbere. Hvert postkort har en rabatkode, som giver adgang til 1 GRATIS ÅR ved indmeldelse på et årsabonnement. Der er ingen binding og det er muligt af afmelde sig når som helst.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.