Alene hjemme

LÆR DIN HUND AT VÆRE ALENE HJEMME

Selvom vi elsker vores hunde og gerne vil være sammen med dem 24-7, har de fleste af os brug for, at de kan være alene hjemme.

Med alene hjemme træning opnår du:

Når du træner alene hjemme, er du med til at forebygge, at din hund udvikler angst for at være alene.

Mød Luffe som var ked af at være alene

Luffe var ked af at blive ladt alene, så hans menneskemor Cecilie har hjulpet ham til at finde roen.

Luffe før alene hjemme træning

Luffe efter alene hjemme træning

”Et abonnement hos Michael har givet os en masse inspiration og guidning med vores hvalp, som har været en stor hjælp, når man er helt grøn som hundeejer. Som medlem har vi fået mulighed for at få løbende vejledning i træningen med vores hvalp, hvilket har gjort en kæmpe forskel. Michael har været hurtig til at svare og har givet os feedback på videoer og beskeder i forhold til vores alene hjemme træning. Derudover har han givet os en ro og tro på, at træningen nok skal lykkes, hvis bare man bevarer roen og ikke mindst tålmodigheden.” / Cecilie

CHRISTINA HAR OGSÅ LÆRT SIN BICHON HAVANAIS AT VÆRE ALENE

“Michael har heppet på os, hjulpet os og været en stor støtte. Jeg kan kun anbefale at melde sig ind. Tak herfra.” / Christina

Mea havde problemer med at være alene hjemme, men sådan er det heldigvis ikke mere.

SØG HJÆLP I VORES FÆLLESSKAB

Har du spørgsmål til fremgangsmåden eller er du usikker på, om du er på rette vej med alene hjemme træningen, så guider og hepper vi alle sammen på dig i vores lukkede Facebook-fællesskab.

Er du konsekvent og vedholdende i din træning, vil du helt sikkert lykkes. Jeg tror på dig og er klar til at støtte og hjælpe dig hele vejen.

Som medlem får du ikke kun adgang til alene hjemme-træningen. Du får samtidig adgang til hele mit medlemsunivers, hvor der er mere end 300 videoer med hvalpetræning, hverdagslydighed og sjove aktiviteter.

ALENE HJEMME TRÆNING

Jeg har rigtig god erfaring med at bruge et gitter til gradvist at lære hvalpen at være alene. Jeg anbefaler fuldstændig samme fremgangsmåde, hvis du har en ældre hund, der endnu ikke har lært at være adskilt fra dig.

Jeg har lavet en videoserie, hvor jeg viser, hvordan jeg har indlært alene hjemme med mine egne hunde helt fra hvalp. Jeg har også beskrevet alene hjemme-øvelsen trin for trin, så du nemt kan komme i gang med træningen hjemme hos dig.

Jeg vil til hver en tid anbefale dig at lære din hund at være alene. Også selvom du måske tænker, det ikke er nødvendigt, fordi du altid er hjemme. Der kan pludselig opstå en situation, hvor du får brug for det.

Det er desuden en kæmpe fordel, at din hund kan være adskilt fra dig, også når du er hjemme. Det kan eksempelvis være rart for både dig og hunden, at den har sit eget rolige sted, når I holder fødselsdag med mange gæster.

I min optik er alene hjemme er en af de mest fundamentale øvelser, du bør træne med din hund. 

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.